Ηρώων Πολυτεχνείου 16 | 2441020421 | FbIco InstaIco


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού, συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό του στόλου του μηχανολογικού εξοπλισμού του, προέβη στην αγορά και παραλαβή ενός διαμορφωτή γαιών (grader), μετά από τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού.

Ο νεοαποκτηθείς μεταχειρισμένος διαμορφωτής γαιών της κατασκευάστριας εταιρίας Caterpillar, τύπου 140Μ, πρόκειται να συμβάλλει στην ανανέωση του υφιστάμενου μηχανολογικού εξοπλισμού του Οργανισμού, όσον αφορά το έργο της συντήρησης του εκτεταμένου αγροτικού οδικού του δικτύου, το οποίο ξεπερνά τα 800 χλμ. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, για τη συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου, ο Οργανισμός διέθετε μόνο έναν πεπαλαιωμένο διαμορφωτή γαιών (έτους κατασκευής 1974), χαμηλής αξιοπιστίας και υψηλού λειτουργικού κόστους, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του Οργανισμού σε όλη την έκταση του δικτύου του.

.Το νεοαποκτηθέν μηχάνημα είναι σύγχρονης τεχνολογίας και αναγνωρισμένου τύπου, έτσι ώστε να διασφαλίζει τεχνική υποστήριξη και ικανό απόθεμα ανταλλακτικών. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο διαμορφωτής γαιών είναι της εταιρίας Caterpillar, τύπου 140Μ, έτους κατασκευής 2011, ενώ διαθέτει λεπίδα (μαχαίρι) πλάτους κοπής 4,5μ., ρίπερ στο πίσω μέρος του μηχανήματος, καθώς και σύστημα διεύθυνσης και χειρισμού με joystick. Παράλληλα, διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας προτύπου CE και πιστοποιητικό αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Το μηχάνημα παραδόθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΟΕΒ Ταυρωπού από τους εκπροσώπους της πωλήτριας εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά του εν λόγω μηχανήματος, πραγματοποιήθηκε με ιδία δαπάνη του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, ύστερα από ομόφωνη απόφαση κατά την πραγματοποιηθείσα στις αρχές του έτους Ετήσια Γενική Συνέλευση των 85 αντιπροσώπων του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Μαρκινός Αθανάσιος δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού αποτελεί βασική προτεραιότητα της Διοίκησης, η οποία δίνει καθημερινά αγώνα για να διαχειριστεί τις εισφορές των μελών - παραγωγών με τρόπο υπεύθυνο και αποδοτικό, πραγματώνοντας έτσι τον ανταποδοτικό χαρακτήρα του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας. Η αγορά ενός τέτοιου σύγχρονου μηχανήματος δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη αν αναλογιστούμε την υφιστάμενη κατάσταση και το μέγεθος του αγροτικού οδικού μας δικτύου, καθώς και το υψηλό κόστος λειτουργίας του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που σήμερα διαθέτει ο Οργανισμός. Με την επένδυση αυτή που αποτελεί κατάκτηση όλων μας, υπερδιπλασιάζουμε το παραγόμενο έργο και την ποιότητά του, μειώνοντας τις δαπάνες του κόστους λειτουργίας κατά το ήμισυ. Ο εκσυγχρονισμός συνεχίζεται. . . »

ΤΟΕΒ ΤΑΥΡΩΠΟΥ

https://www.karditsalive.net/agrotiki__sthlh/-grader-

 

Επικοινωνια

Επικοινωνία

Ηρώων Πολυτεχνείου 16
Καρδίτσα, , 43132
Ελλάδα

  2441020421

  2441022127

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact